• ElektroPhysik

  MiniTest 7200/7400 FH

  Prijenosni uređaj za mjerenje debljine stijenke nemagnetskih materijala koji radi na magnetostatskom principu sa kuglicom, našeg principala ElektroPhysik, Njemačka.

  Ovaj uređaj je veoma pogodan za mjerenje debljine stijenke od stakla, polimera, keramike i sl.

  Posebno je pogodan za primjenu kod neuobičajenih oblika (boce, limenke i slično).

   

  Više o uređaju >>

 • Novo!!!  Krautkramer USM 36

  Najnoviji univerzalni ultrazvučni uređaja Krautkramer USM 36, našeg principala tvrtke Baker Hughes - Waygate Technologies.

  Kompaktan, robustan, univerzalan, digitalni ultrazvučni uređaj koji nastavlja već dokazanu kvalitetu i pouzdanost široko zastupljene USM serije.

  Maksimum što digitalni, konvencionalni uređaj može pružiti korisniku!!!

   

  Više o uređaju >>

 • USM Go

  USM Go je najlakši i najprijenosniji ultrazvučni defektoskop u ponudi GE. USM Go je dizajniran da olakša produženu upotrebu u najtežim kontrolnim uvjetima u nafti i benzinu, zrakoplovima, strujnim generatorima i automobilskoj industriji.

  Ultrazvučni defektoskopi >>

  Tritex NDT

Tritex NDT - podvodni ultrazvučni mjerač debljine

Tritex NDT - podvodni ultrazvučni mjerač debljine The Multigauge 3000 Underwater - podvodni ultrazvučni uređaj za mjerenje debljine stijenke je jednostavan, izuzetno robustan, dizajniran za (uobičajene) podvodne aplikacije. Izrađen kako bi se pouzdano koristio u izuzetno otežanim uvjetima koji postoje npr. u offshore industriji, ali i drugim podvodnim ispitnim zadaćama. Ovaj ultrazvučni uređaj koristi tzv....Opširnije


Newsletter


Prijavite se za naš newsletter:


© 2022 iDEF d.o.o. Izrada web stranica: Dedal komunikacije