• ElektroPhysik

  MiniTest 7200/7400 FH

  Prijenosni ureÄ‘aj za mjerenje debljine stijenke nemagnetskih materijala koji radi na magnetostatskom principu sa kuglicom, našeg principala ElektroPhysik, Njemačka.

  Ovaj uređaj je veoma pogodan za mjerenje debljine stijenke od stakla, polimera, keramike i sl.

  Posebno je pogodan za primjenu kod neuobičajenih oblika (boce, limenke i slično).

   

  Više o ureÄ‘aju >>

 • Novo!!!  Krautkramer USM 36

  Najnoviji univerzalni ultrazvučni ureÄ‘aja Krautkramer USM 36, našeg principala tvrtke Baker Hughes - Waygate Technologies.

  Kompaktan, robustan, univerzalan, digitalni ultrazvučni ureÄ‘aj koji nastavlja već dokazanu kvalitetu i pouzdanost široko zastupljene USM serije.

  Maksimum što digitalni, konvencionalni ureÄ‘aj može pružiti korisniku!!!

   

  Više o ureÄ‘aju >>

 • USM Go

  USM Go je najlakši i najprijenosniji ultrazvučni defektoskop u ponudi GE. USM Go je dizajniran da olakša produženu upotrebu u najtežim kontrolnim uvjetima u nafti i benzinu, zrakoplovima, strujnim generatorima i automobilskoj industriji.

  Ultrazvučni defektoskopi >>

  Mjerni instrumenti

Mjerni instrumenti

Mjerni instrumenti - prodaja mjernih instrumenata svih vrsta i namjena. U ovoj grupi proizvoda nudimo razne mjerne instrumente, digitalne i analogne, primjenjive u industrijskoj proizvodnji i šire.

Pomične mjerke, mikrometri za razne primjene, instrumenti za mjerenje dubine utora i provrta, komparatori i magnetni stalci, mjerači promjera/radijusa, mjerni blokovi i etaloni, kutomjeri, mjerke za kontrolu zavara, durometri i ostali mjerni instrumenti za razne namjene.

 Newsletter


Prijavite se za naš newsletter:


© 2023 iDEF d.o.o. Izrada web stranica: Dedal komunikacije